18 January 2010

AKU GEMBIRA BILE DIA HEPI!!!


entry malam ni tade kene mengene dgn angelina jolie-atau police entry yep-
semua ni mengisahkan ape yg aku rase now!-
yeaahhh!-im sooo intoo hepiii everlasting-rase gembirbukankepalang malam nie-harap akan berlanjutan sampai bebile!-dan berulang2 sampai bebile!

tak sia2 tekadkan dalam diri today is monday yg murni-(perlu ke???tak cayer?-tgk last post tu-ade caption "hari isnin yg murni")-bukan sickness monday lagi!-aku doakan untuk rakan2 yang lain juga-ya!today is not sickness monday to all my fwen!-

yeaaaahh!-(lagi sekali)-sebab DIA sudah hepiiii-gembira sangat2 setelah dia bersedih-berduka lara-dengan keadaan yg begitu perit-guess-sebab aku tak berade di tempat dia-aku bangga dengan diri aku-sebab menjadi antara sebahagian yang telah membuatkan dia-
-SUPERBDUPPERCRAZYHEPI-


aku tahu-aku yakin!-dia akan menjadi-seperti dulu-dan lebih SUPERBFAMOUSCRAZYSITY dari dulu-kalau dilihat secara terus tadi-memang dia teramat2 hepi!-thanks-thanks-million thanks to YOU-TERHARUU ini masih lagi terasa-TERHARU DENGAN KAMO-itu saja yang dapat aku unggkapkan sejak sepanjang perkenalan maya ini-thanks millionbillion again-my dear-(ops-dalam hati) O_o

*nanti kita bincang lain k? ;D
(pose megkepam mulot)


ARGHHH!


lagi sekali-nuff sponsor ads penoh kat page aku-tq nuffy-tq tq tq-nuff fren yg mgklik2-sekali klik-aku akan reply klik-sedaya mampo-mmg best-jom sambong klik2-

tapi-bile lame2 tgk kfc ads tu-alamak-menggoda sunggoh ye-burgerr zinger tersebot-terus rase lapo teramat sangat2-LAPONYEW!-tgk flymasmobi plak-teringin nak travel-dengan menggunekan kekdah flymobi itew-hahaha-

sunggoh besar kesan pengiklanan terhadap kita kan?-patot ah pelaburan untuk bidang ni kadang mencecah juta2 $-ka-ching!-jom sambong klik2!-

*hari isnin hari indah belake2-sungguh murni hari ini-