20 January 2010

GEMPAR! ULTRAMAN TIGA SERANG BLOG AKU!


(klik pada gambar kalo mao tgk ultramen tuu dgn lebih jelas lagi)

naaa-lagi sekali-blog ni seolah di gempargempurkan-ade jewrp perkare yang memeranjatkan!-im soo freakkkk out!-plus++-tambah die buat tangan macam tu-seolah mao fire aku dengan kuasa supernovasaiya itew!-hahaha-
actually ataupun sebenarnya-aku just atau hanya-nak share atau berkongsi dengan uols-today-hari ni-ekeke-sorry rojak2 bahase kat sini-lagi sekali-tatot dgn DBP-ampunnn!-

ok lah-hari ni follower blog ni dah sampai ke-200!-ape yang memeranjatkan kat sini-mr.ultramen telah mengambil tempat ke 200 ituu-takper ah-sekurangnya dia jadik guardian dalam blog aku ni-thanks-million thanks kepada UOLS-selama ni support-follow-comment-etc-kat blog aku yang ntah-ntah-ntah ape2 kekadang tuu-

start from 30 DISEMBER 2009 TILL TODAY-20 JANUARI 2009-
dengan entry sebanyak 35 post telah dikeluarkan-
lagi beberapa hari lagi-blog aku dah nak genap sebulan-
(tetibeeee-ngennngadaa-ekeke)

ape yang penting-kite same2 hepi k?-dun be sedih2!
BE HAPPY, BE FUN, BE FUNNY, BE FUNNIESITY
-BE FAB, BE FABULOUS, BE FABULOSITY!-
MILLION THANKS AGAIN!



*tetibee teringat kisah malam tadi-terharuu lagik!
*lagi satu-kredit to cik suraya sbb ajarkan care nak disable pic klik-kredit to you-2 thumbs up!
(pic kedua n ketiga oltramen tu dah takleh perbesarkan-try ah klik kalo berani-ekekeke)