22 January 2010

HARI KESENGGALAN AKU


Align Center220110-itu tarikh hari ni-macam seolah tak tahu nak buat ape today-tapi bnyak jugaklah kerja yg dibuat-ape ler yang tak kena dengan hari ni-dengan cuaca-mendung-sekeliling berhabuk-kering-berhaba-panas-haiiisshh-sepatutnya friday is TGI FRIDAY-naaaahhhh-tetibeee-sorry uols-ekekeke-
sebenarnya aku mao-luahkan ape yang aku rasa-MARAH-KECEWA-SEDIKIT TERKEJUT-mao taknyew-mmber aku bercerita-aku yang feeling-GERAM LEBIH-bukan terlebey garam-adehhh-ini hal bab kerja dia-orang yang sepatutnya buat kerja tuu-buat lepas tangan-bajet bagos-buat kepala besar-tapi mmg kepala org tu besar pun-(muka n perangai sama naik-huduh-hati busuk)-ceehhh-bajet lebih besar dan lebih berkuasa dari boss sendiri-

sabar byk2 yep kamo(mmber aku tu)-nanti org tu akan terime akibatnya-suatu hari nanti-biar la-skunk hari2 dia bersenang lenang-esok2-akan berbalas semua tu-hambeeekk ko-end!-TAKMO LAGI FEEL MACAM NI HARI FRIDAY DEPAN-ngeeeenngaaadaaa-


kepada "orang tu" yang menyusahkan mmber aku tuu-naaahh aku kasik ko neh!-hammbeekk ko!
v
v
v
v
v


*tetibee rase nak hempas buah tembikai sebijik kat dinding!