27 January 2010

TOLONG FEMESKAN SESAME BLOGER!!!

baru je tadi-buat entry mengenai lagi 3 hari nak masuk umur ke-sebulan blog aku ni-
tup-tup-tadik pada pukul 5.11pm-dah ade follower yang ke 300!!!

nie nak femeskan follower yang ke-300 tuu-
klik pada gambar di atas untuk pembesaran tumbesaran gambarajah yang lebih jelas ttg keadaan yg sebenar!-hahaha ;D

kalo tak jelas gak-nah-ni pic si tuan punya blog tuu-en.fidoz a.k.a starcreamegat!(sorry ea-cilok en.punya pic ni dalam profile en-bagi tujuan memfemeskan en.ke peringkat global globalisasi alam semesta planet segala planet!)


(jgn ah malo2-be femes-be fab!)


*buat blog mmg akan memfemeskan diri di peringkat global!tq blogspot!

TIGA HARI MENJELANG KESEBULAN

lagi tiga hari nak sampai sebulan aku berblog-tetibee je aku excited sgt nak post entry bab ni-ahhh-tak sabar aku nak tunggu umur blog aku yang ke-sebulan ni-

bermaca
m2 perkara aku belajar dalam ni-semua-segala jenis pelajaran ade dalam ni-hidup bermakna dengan blog-hidup mmg terisi dengan blog-seronok-best-sedih-hambar-semua perasaan boleh dikongsi bersama dalam ni-

terima kasih semua-menyokong-mengikut-sama2 mengeratkan pertalian-terima kasih-million thanks-million trillion lemon utk uols-

rajah dexfab-menunjukkan antara sebagian fwen-kawan2-yg aku sanjung-sayang sangat2-dalam tempoh aku berblog ni-thanks uols(uols bermaksud you all-iaitu-all of you-sila rujuk kamus ringkasan tulisan di dunia-tetibee kamus lak kann)-


(inilah rajah dexfab itew-snap2!)

*ayuh-semarakkan lagi penulisan blog-umpilkan kreativiti anda berblog-