28 January 2010

BENDE NI PENTING RUPANYER!!!


benda ni-kecik je-tapi berguna rupanya-
dia kasik shortcut-bukan longcut seperti aku gigih sgt klik2 dulu-haha
aku tak pasti lak kalo blog yg layout gempak2 leh letak ke tak bende ni-
aku dah fobia tahap setengah suku abad takmo dah set layout yg gempak2-
nanti terbungkang jadiknye-
aku suke yg basic macam ni je-

nk tgk bende tuu?
nah

chumel kan?-inilah logo blog-
untuk mendapatkan bende ni-sila ambil di dalam
costumize>layout>add a gadget>logo>pilih mane satuu berkenan>letak je kat area mane2 pun dia leh duduk-jangan campak masok dalam sungai dah ler-nanti kene ban lak blog uols-sebab bertindak kasar dengan dia-ekekeke

inilah logo blogspot.com!

bermacam2 jenis ade-pilih jer-
bile klik bende ni-terus dia bawak kite pergi ke dashboard!
fungsi dashboard-termasok-
senang nak check entry2 baru-followers-comment-setting profile-

nak tgk sebelum ni aku klik mane?
hahaha
malu jap sepoloh saat lima puluh suku setengah
jangan terkesima tgk bende ni k?


tak salah kite kongsi bende baik ni kann?kan?hahaha

baru la aku dapat pergi ke dashboard!
OMG!
takper-dah tahu dah-kita kongsi bersame bende baik ni kan?
im newbie-maaf salah langkah-
tapi apepun terjadik-semua nak kongsi kat sini-(tetibee semangat kejiranan menjelma kannn?)

*entry utk memulihkan undefined blog akan keluar tak lama lagi!
wait-kuwait eaa uolsss-
comming soon katenyew!hahaha