29 January 2010

GIGIH SANGAT2 MEREPLY COMMENT SEBELUM KE MELAKA!!!




TQ-million-trillion lagi sekali-
sebelum dex ke melaka-sempat lagi ni-duk melayan comment kawan2-
gigih sangaatttttt!
hahaha
nanti dex reply comment tu kat page2 uols lak k?
sekarang dah tak sempat dah-
teksi nak datang pick up kul 930
nak ke stesen bus
(tetibeee nek bus katenyew)
all da best to uols-
jumpa nanti!
MELAKA! I COME TO YOU!

class="gl_align_center"

NAK PERGI JUMPA HANG TUAH!


sempena sambutan ulangbulan yg pertama blog ni-
(padahal perluu ke nak sambut sampai ke melaka???-kompiuss habesss)
dex nak travel-melaka-malam ni-sampai 31 Januari-kalo dex ada masa-dex on9-
TQ-uols-kalu nak klik2-visit2-silakan-nanti bila dex on9-dex akan reply balik semua tuu-tq-million-trillion-