16 February 2010

LOVE YOU PENANG!!!

travel gilak2-kali kedua tahun ini-penang-fuhh-dengar je penang-mmg terbayang makan makan makan n makan jerp- pesembur-ketam udang-char keow teow-kerang-seafood-sushi(tetibee sesat-hahaha)-ma feveret-cucur ketam-sekor pun da cukup-wajib makan kalu ke penang-

kepanasan yg berlaku di luar jendela eastin hotel pada hari tersebut


bye2 penang-star cruise virgo sedang berlabuh tuu

padah travel-nak jugak menyelit label fesyen ni-

mmg tak lekang-crush on you since high skul-

*teringat lagu cuti2 malaysia yg dinyanyikan oleh Dato' Siti dulu tuu-dah macam evergreen da lagu tu kalo dengar skunk ni-huhu

TQ BILLION MILLION TRILLION NUFFNANG MALAYSIA!!!

speechless-start dari 30/12/2009 till now-dah sebulan lebeh kot blog n join nuffnang malaysia-klik mengklik-cuit2 sesame bloger-ini lah kot hasilnyew-terharuuuuu sesangat!!!-

*pendapatan terumpuk tu ape?