09 March 2010

SHOES = KASUT-ALAT PERLINDUNGAN DIRI YANG BERKESAN?


fesyen sememangnya tiada sempadan
setiap saat
setengah saat
suku saat
semua akan berubah ikut peredaran dgn begitu cepat sekali
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


*adakah ianya alat perlindungan diri yg berkesan?-haha
*suka sneakers ;D

AYUH AGUNGKAN BAHASA MELAYU

sumber : auntie google

sedar tak sedar
sedar tak?
haha
(gelak jap je k-nanti masok angin lak pewot tu)
dengan berblog sahaja
kita boleh menyebarkan BAHASA MELAYU
melebarkan lagi sayap penerbangan bahasa ibunda kita!
tambahan ke peringat global
pagi ni
dex chat2-tinggal jejak kat merata2 dengan statement ni
(ye ke bahasa? ok lah-ade lah jugak melayu nya)
tapi pasni kalo dari obersea datang-dex nak promote kt dorg belajar
bahasa melayu

v
v
v
v

statement tu copypaste-tapi betul pe?semua blog best!



sumber : lokasi pegunjung akaun nuff nang

tak kisah lah dia dari negara mane pun
(kekadang dari negara unknown pun ade!)
bile lagi kita nak majukan bahasa kita
sebab kekadang tu-
blog kita sedar tak sedar macam2 negara datang menjenggah

di sebabkan oleh fabulos-glamour nya kita
kan? kan?
oleh itu-
AYUH!
(semangat waja kot-haha)

*semangat waja lebih kearas dari besi waja kot
*suka lagu mozart-klasik-tetibe...