11 March 2010

BERBALOI-BALOI DEX SAYANG SEMUA!

semua perasaan bercampur
best best best
dah dekat 3bulan blog ni wujud
hari ini
hari bersejarah
dah sampai 500 follower

dex sayang kamo semua
nah
dex sayang kamo semuaaaa!
v
v
v


*entry paling panjang setakat ni
penuh dengan pic yang glamour!
*terima kasih hundred-tauzenn-million-billion-trillion dex ucapkan
kerana terus menyokong dan sama2 menyokong blog dex!

SALAM BERDEBARAN BUAT ADIK2 KU!

bukan salam lebaran ya-ekek
entry ni xder kene-mgena dgn hari raya lagi
pada saat ini
berdentum-demtum lah
hati sanubari
adik2 kita
yg akan
mengambil hasil keputusan
yang selama ini bertungkus-lumus study
satu keputusan yang amat penting

keputusan ini bagi dex

keputusan lesen

untuk

KELUAR DARI KEPOMPONG SEKOLAH!

itu lah keputusan Sijil Pelajaran Malaysia SPM!
entry dex kali ni
dex tujukan kepada
adik blog
yang dex kasihi (kasihi???-apekah?)
iaitu
v
v

v
v

v

adik Faherah BunBun


klik kat pic dia kalo nak ke blog dia yang best!
gambar ihsan dari info blog adik

dan tidak dilupakan buat
adik nawalwafa blog gojes


good luck adik2 blog
yg dex kenali!


berikut diselitkan
sedikit info SPM
(perlu ke?-rasa semua dah tahu kan?)
gatal je kot nak letak-ekeke
mata pelajaran wajib

mata pelajaran yang ditawarkan di SMIH
(mata pelajaran yg diuji)


siap kod subjek lagi tu-haha

*pray for her! adik buat yang terbaeekkk!