25 March 2010

OH NO! ADAKAH INI SATU KESALAHAN?


situasi :

1. dex mmg BFF (best fren forever) dgn girl ni.just fren ya.
2. lama gak la berkawan bertahun2-mmg best fren lah.
3. pada suatu masa ni-pada suatu hari-1st time ni-berjumpalah dgn bf girl (best fren dex) ni..
adeh, camno nak type ni ya-ntah camne-si bf mmber baik dex ni macam respon lain macam je terhadap dex-adeh-takot gak!

soalan :

1. kenapa jadik camtu?
2. apekah yang perlu dex buat?
3. adakah dex dah buat salah?
4. adakah persahabatan dex dgn girl tu satu kesalahan?
5. sesuai tak kalo lelaki dan perempuan jadi BFF sebenarnya?
6. adakah ini suatu gurauan?

*nilai persahabatan berharga umpama kredit card!
pandai buat hutang, pandai bayar-supaya kembali kpd nilai yg asal!
(ape punya foot note laa kali ni-dinchhh-haha)