05 April 2010

BLOG DEX DI MATA DUNIA?


terus pic bumi kan?bajet sunggoh-haha

hola
salam sejahtera semua

sekali lagi for a 2nd entry today

entry kali ni agak memperasankan diri
so, kepada readers,
sila ignore kalo rase2 dex terperasan kat sini

haha

alangkah seronok rasa hati berbunga2
apabila
blog kita di lihat di seluruh dunia!
bukan ape ye uols..
same2 kita selidik paparan di bawah ini

1. atas tajuk entry yg sama-berulang2 anonymous ni duk comment.sebelum2 ni pun byk-tapi dex ignore je-kali ni baru nak publish bende ni.
2. for sure lah dex langsung tak kenal dia.
3. adakah di sebabkan sambutan aprilfool?1 April-tapi dex tak sambut semua2 tu

so, persoalan di sini

1. adakah itu spam?
2. pernah tak uols semua mengalami situasi yang sama?
atas tajuk entry
yg kononnya ada kuasa tarikan dunia,
blog kita
di terjah oleh "alien" mungkin?

*tq alien-tolong uptrafic harian blog dex tinggi ke planet kamo ya!haha ;D

ABPBH ke-23 SETARAF GRAMMY AWARD?


Hola
salam sejahtera semuaa
dua anugerah ni mmg lah berlainan kan?
masing2 ada prestij yg tersendiri

Tapi
siapa sangka
majlis anugerah dari negara kita
suatu masa nanti akan
mendapat sambutan dunia?

Sejak bermula pada 1987,
anugerah hiburan paling popular itu menyaksikan undian peminat
dilakukan menerusi penghantaran borang yang disediakan dalam akhbar Berita Harian dan Berita Minggu.

Siti Nurhaliza, 31,
berjaya meraih 225,300 undi,
memenangi gelaran itu selepas mengetepikan
saingan kelompok empat artis lain yang mendapat undi tertinggi,
iaitu Aizat, Nabil, Faizal Tahir dan Fara Fauzana
sekaligus telah tercipta sejarah
buat kali ketujuh beliau terpilih
untuk gelaran
Bintang Paling Popular pada
Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2009

Tahniah kepada bintang hati
Malaysia
Dato' Siti Nurhaliza

*semua kenal Dato' Siti Nurhaliza kan?