19 April 2010

BERTEBAL MUKA DI GATSBY DEODORANT STREET FAIR!


Bert Williams
tade kena mengena ngan entry ni

just gambar hiasan je

salam satu malaysia to all
semuga sihat2 sejahtera hendaknya

maaf dipinta kalau ada yg tertunggu2 entry
dari blog hitam dex yg satu ni
bukan pe

dex penat sangat

mana tidaknya
perjalanan dari
KANGAR, PERLIS-KUALA LUMPUR
KUALA LUMPUR-KANGAR, PERLIS
semata2 untuk memeriahkan suasana
GATSBY DEODORANT STREET FAIR
suasana majlis tersebut sememangnya hapenning gila!

tengok ramai yang datang berpasangan
tapi dex-JUST ALONE!
memang bertebal muka lah!
dengan penampilan tahap gila2 serabai
dengan masalah obesiti lagi
skunk ni!
haisshhh!

memang tak bersedia
langsung lah time tuu!!!


memang menggilakan lagi

bila bertolak malam dari perlis
dan sampai KL awal pagi
dapat rehat kejap,

then terus ke majlis tu
itu acara buat kali pertamanya dex hadiri
anjuran nuffnang

dan di hadiri oleh blogger2 hebat
dan jauh lebih senior dari dex

DAN sememangnya berbaloi2 sebab :

1. Pengalaman berkumpul sesama blogger-beramah mesra-sekaligus mencapai sejarah HIMPUNAN MEGA PARA BLOGGER DI MALAYSIA! dan diiktiraf oleh Malaysia Book of Records-cayalah-dex adalah salah sorang antara ribuan yg telah melibatkan diri! TAHNIAH kepada NUFFNANG & GATSBY selaku penaja!

2. Dex bawak buku kecil-utk kawan2 blogger yang kenal dan yang belum kenal-dex just say hai/hola/hello kalau dex rasa dia sah2 ada blog dan memakai baju merah yang disponsor ituu-autograf dan tinggalkan url memasing kat dalam buku nota kecik tu-utk dex lebih dekatkan lagi diri dex dengan blogger2 malaysia yang super-duper vass gituu-haha

3. Semuanya disponsor-pergi makan angin je kot.haha

4. Ape pun, semua ini pengalaman yang tak akan terpadam buat selama2nya-kalo tengok jenama Gatsby-mesti teringat2 akan sejarah ini! memang silap besar lah sape yang pergi tu cakap tak best.

*kepada kawan2 blogger yang tak berkesempatan berjumpa aritu-kita jumpa lagi di lain majlis yang vouge2 ya!