20 April 2010

OH NO! : DEX TELAH 'DI PAPARAZIKAN' DI GATSBY DEODORANT STREET FAIR!!


namaku di sebut2 paparazzi!

alamak-pe kes ni?
ni dia...
pas satu entry pasal Gatsbt Deodorant Street Fair (GDSF)
(fuhh-singkatan tuu)
yang dex post semalam,
(sila selang satu entry kalo nak bace)
ramai gakk yg bertanya nape
tak letak satu pic pun
kat event tu
cuma yang ado pic tak berkenaan
pic bert williams lak
pe kess kan?

ok ni reasonnya :

1. dex tak bawak ape2 kamera pun, kecuali kamera dari hanfon 5800 je-itu pun snap pic ntah ape2 je.

2. dex bawak buku note kecik tu dah cukup satu kenangan abadi dah-tak payah camera kot-boleh ke alasan camni?haha

3. takde mood nak snap pic sendiri-sebab dex dalam masalah obesiti yang melampau2 sekarang nih!marie france-help me! i want ur free voucher! haha

4. semata2 nak tunggu PAPARAZZI snap! nak tengok buktinya? nah :


alamakkk-'ter overweight' sudahhhhh!

dex blogwalking dan terjumpa
pic sorang yang VERY RARE plus OVERWEIGHT (Dex lah tuu!)
yg sdg asyik mendaftarkan diri

di situu

semua ni dalam blog
MR POTTER
tq bro-terselit gak dex kat situ
MR POTTER
dia bukan paparazzi,
tapi
dia seorang yang hebat!

*nanti dex update lagi pic kemeriahan di situu

BEREBUT KAMERA VIDEO DENGAN SOTONG YANG TERLAMPAU DI DASAR LAUT WELLINGTON!

selamat pagi sesuci murni
kepada semua pembaca blog itam dex
salam sejahtera dex ucapkan

hari ni dex nak
bawa all readers blog dex
ke dasar laut di WELLINGTON
bersama si penyelam Victor Huang, 31
dari New Zealand

dalam asyik2 dia duk merakamkan
gelagat haiwan ituu
tetibe saje sotong tu terus
menyambar kamera video yang
berharga NZ$754 (RM 1,719.00)

walaubagaimana pun,
beliau sempat mengambil kembali
kamera video tersebut dari sotong yang
begitu berminat dengan barang ituu

nak tengok pergelutan
yang berlaku ituu?
ni dia
video
setakat ni dah 805,659 view video ni kat youtube
sejak di post pada 15 april 2010



sedap kah??

*macam jinak je kan sotong tu?
*sumber ini dibawakan kepada and
a oleh KOSMO & YOUTUBE