01 May 2010

NAPE TETIBERRR JERR NAK BERAHSIA LAKK?


kemesraan yang tidak lagi seperti dahulu kala

selamat bercuti, selamat menyambut
hari pekerja yang indah ini.

best kan hari minggu begini
penuh dengan aktiviti yang best2.
dex tak nak fikir sangat lah bende ni
sebab mcam totally rubish
tapi ntah nape tetibe je asyik terpikir jer
mane tidaknya, ntah ler..
ntah dex ni betol ke tidaknya
perasaan ni
jadik tak stabil kot

ni yang terpaksaa lepaskan kat sini
harap lepas post bende ni-akan hilang semua tu
syohhh!haha

ntah ler, dex buat betul ke tidak ni
sebab
dex rasa orang tu seolah
banyak rahsia lak
semenjak dua menjak ni

macam myembunyikan sesuatu sajork..

tapi ntah ler
biar lah dia ngan labu2nya
grilled chicken blackpaper with rice
dengan kek yang telah dipenyek2 oleh dex
secret recipe Kangar, Perlis.

tapi kesian lak nanti kalau
sesuatu akan terjadi
ke atas dirinya
sebab seolah myembunyikan sesuatu jerp?
kalau terjadi sesuatu pun, pandai2lah ye..
dex hanya mampo,
ape yang termampo..
ntah ler uols

haisshhh takmo fikir dahhh-daaa

adeh, dah ler esok ade tournament boling lak

fokus!fokus!
kalau tak stabil pemikiran ni,

dex tak akan join tournament tu esok
jaga diri ya
to u all
my readers!
be da best!


this entry brought to you all by
Secret Recipe Kangar, Perlis.
sebab ade kene mengena ngan berahasia kot
(buleh ke?terosss secret recipe kann-hahak)

*sms berbunyi:ding dong:text:esok prepare for tournament paling lewat pukul 8am ya!-(arghh)