07 May 2010

MAKANAN YANG MULA2 SEKALI MASUK PERUT DEX UNTUK HARI NI!


lapo ke dek non?

terasa tenang bile buat entry kedua
untuk hari ni
mane tidaknyew
waktu senje macam ni
dengan bunyi cengkerik
melambai2 kedatangan malam
warna awan langgit kemerah2an jingga
syahduu dan sayuu
terasa gituu
haha

arini dex jarang makan
nak tengok makanan yang 1st sekali
masok perut
dex untuk arini?
nah..


roti protein tinggi tuna dengan kacang panggang n teh ais


nampak myelerakan ke idak?

ini sandwich tuna
yang dex makan pada
pukul 2.50ptg tadi

jom kita tengok dua menu lagi
yang di makan oleh dua orang member dex
yang sememangnya sukaaa makann
ni dia


kentang goreng dengan fresh orange?
makan pelik macam lady gaga betul

nasi putih, telur dadar, sup daging n teh tarik

*kalau ada sepuluh komen menu ni nampak sedap,
dex akan perkenalkan restoran yang amat unik ini nanti.
*mane lah tahu kan..kot2 tercari2 antara restoran yang best gak kat Perlis ni..
*1st entry untuk lebel funmakan

SEMUA BENDE KO NAK GEBANG KE?ASTAGA..


serabut gak ler
omg..
not my taste
lah
bile ade orang suka menunjuk2 ni kan?
biarlah asalkan dia bahagia
selamat berbahagia lah ye
kan dia SEMPURNA..

hasil dari tunjuk menunjuk
tu berkesan
semuga ape yang awk buat tu

membuahkan hasil


soalan :
adakah satu langkah yang bagus..
sekiranya kita hanya mendiamkan diri
?

padahal..
peringkat kita lebih tinggi dari dia
konon ape yang dia tunjuk2kan tu
dah ketinggalan dah..
malu je kan bile berperangai macam tu?


cermin kan diri anda
untuk
kesihatan jiwa anda
wahai si penunjuk2
gelakkan dia..

lagi satu bende, ingat sikit
dari mane kita asal
kalau yang Maha Berkuasa
tarik semua tu..
tak sampai sesaat pun
kita hanya mampu merancang
Dia yang menentukan segalanya
BE DA SIMPLE IS DA BEST!

*1st entry yg amat ringkas dari dex *mood rehat tangan ;D
*dex tak reti nak show off-kat mane nak belajar ea?
ade kelas tak?