18 May 2010

DEX DAH ADA FACEBOOK!



bising je dex ni kan?

pastu, nape masih takder facebook lagi kan?

padahal ramai yang dah berzaman ada facebook ni

bukan pe, dex fokus kat blog dex je
dan dex lebih minat ke arah blog

create facebook pun sekadar nak melengkapakan
perhubungan dengan uols k..


sebelum ni ramai je yang bertanya :

ada facebook ke dex? tak kan lor takder facebook kot?

ok2 hari ni dalam sejarah..
dex dah create akaun facebook

search name :

dex perlis

JOM meriahkan suasana FACEBOOK!

*tenet agak slow arini-nanti malam harap2 laju
leh blogwalking dengan expressjayanya ;D