20 November 2010

PENYAKIT MALAS NAK BLOG MELANDA! APE DAH JADI NI DEX?



salam sejahtera semua blogger
selamat petang di hari minggu yg bahagia ini
semoga semuanya dalam berkeadaan baik..
fuh! lame gak tak update blog ni..
dex da tak macam dulu da..
selalu penyakit tu muncul sejak kebelakangan ni
penyakit malas..
ape pun, dex cube cari penyelesaian dengan..

mencari petua utk hilangkan malas
dalam carian google..
tapi keputusannya memang
tidak ada yang betul2 spesifik utk hilangkan
rasa malas ni.
tengok ape yang keluar dari jawapan google tu
hilangkan parut2 memang femes dalam
carian google tu.
ape pun, dex akan cube atasi
permasalahan yg melanda ni.
puncanya dex sedar
sebab byk jugak lah kerja2 yg perlu di siapkan
dan satu lagi..sebab facebook
dex tak kisah sangat ler ngan facebook tu
memang penting pun..
tapi..puncanya dex telah bermain satu permainan
dalam tu..CAR TOWN
dan secara automatiknya telah
membuatkan dex leka dan alpa utk
log-in blog.adeh.

*malas bertempat..jawapan utk mgatasai malas adalah atas diri masing2.
*google pun takleh nak carikan jawapan utk permasalahan ni.

*semuanya atas diri masing2lah dex!haha