10 October 2011

Fesyen : ZARA 1

Selamat pagi Malaysia
Langkah pertama dengan melangkah menggunakan kaki kanan (hehe)
Dex cuba memasuki alam blog ciptaan dex sendiri..
Blog yang lebih terarah kepada perkembangan fesyen.

Pertama sekali, untuk kali ni dex akan ketengahkan salah satu outlet fesyen yang datangnya dari Sepanyol..iaitu
Malaysia adalah di antara 74 buah negara yang mengambil bahagian mempunyai cawangan rangkaian outlet produk pakaian yang telah mendapat tempat di hati peminat fesyen terkini.
ZARA mempunyai pelbagai koleksi untuk lelaki, wanita, kanak-kanak & TRF.
Dari pakaian, kasut hinggalah aksesori lain.

Pada 2 Oktober 2011.. maka bermulalah cerita fesyen dex dengan produk Zara ni.
Dengan melangkah masuk ke dalam outlet ke enam Zara di Malaysia iaitu di cawangan
LOT 10, Jln. Sultan Ismail, Kuala Lumpur.
Berkeluasan 1115 kaki persegi menawarkan hiasan dalaman menarik dan suasana mesra pembeli.
Lain-lain cawangan Zara di Malaysia adalah di Bangsar Village II, Bangsar Baru, Suria KLCC, Pavilion KL, Mid Valley Megamall dan One Utama Shopping Complex.

Benda pertama dex beli adalah Travel Bag ref.6356/005 (wahh..siap ref.no lagi kann)hehe
Beg ni ler..
sumber dari ZARA Malaysia

Ni setelah di bawa balik...sayang sangat nak keluarkan dari beg kertas tu..huhuhu
Ni harge dia plak..
Lepas ni kalau nak travel bawa baju banyak-banyak pun ok lah kot..sebab dex tengok kualiti produk Zara terbaik. Kiranya tak rugi kalau beli dan harganya sama padan dengan kualiti.

Tak macam salah satu produk dulu yang dex beli beg dia..sekejap sangat pengguanaannya tak sampai sebulan dan habis putus sana sini.Gila kan? Tak nak cakap jenama produk tu kat sini..

*Alah membeli menang memakai :)

3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

nice blh buat bg adiah kat aweks...

F U N F A B U L O S I T Y said...

FAIZ:zara men la ... nape nak kasik kat awek lak?pas kasik kat awek, then dia kasik kite balik ke?hehee

tiefazatie said...

pergh..mantap weh!